Κοινωνία

Επεισόδια στου Ρέντη: Μαζικές συλλήψεις μετά την ταυτοποίηση 17 χούλιγκαν

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες και μολότοφ κατά των αστυνομικών σε επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ήδη, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια και άλλες καταστάσεις, εκ των οποίων οι τρεις θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...