Κοινωνία

Ισόβια στον 69χρονο για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παρκαδόρου στον Πειραιά-Επιχείρησαν να τον λιντσάρουν (Βίντεο)

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου στον Πειραιά και μάλιστα χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Πάντως, συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 69χρονο έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου. Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δε σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

«Μόνο τα ισόβια του άξιζαν και είναι παρα πολύ λίγο»


«Μόνο τα ισόβια του άξιζαν και είναι πάρα πολύ λίγο… Την ψυχή του άντρα μου ελπίζω να την απαλύναμε λίγο», δήλωσε στο STAR η σύζυγος του 39χρονου, που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια.

Ψυχρός και αμετανόητος ο κατηγορούμενος -Τι υποστήριξε στην απολογία του


Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και αμετανόητος, ενώ στην απολογία του που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Με είχε προκαλέσει. Πάρκαρε τα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω», υποστήριξε ξανά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...