Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Κατάθεση 18χρονου - «Με χτύπησε πρώτος, πήγα να αμυνθώ»

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο 18χρονος δήλωσε ότι "με χτύπησε πρώτος, πήγα να αμυνθώ", αναφερόμενος στην επίθεση με ψαλίδι κατά του 16χρονου αδελφού του.

«Με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ότι έγινε» είπε συγκεκριμένα στην κατάθεσή του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 για ληστεία.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους τα δυο αδέρφια είχαν συνεχόμενους καυγάδες και σύμφωνα με καταθέσεις είχε γίνει και ένα σοβαρό επεισόδιο. Τότε κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν το περιβάλλον που ζούσαν τα δυο αδέρφια μέσα από μαρτυρίες τόσο μελών της οικογένειας αλλά και γειτόνων.

Ο 18χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...