Κοινωνία

Καλύβια: Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 16χρονος - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Την Τετάρτη, ο 16χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στα Καλύβια θα απολογηθεί. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία, ανέφερε ότι ο πατέρας του τους κακοποιούσε συστηματικά, τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Τις αρχές κάλεσε στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής η μητέρα του ανηλίκου και είπε τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 16χρονο.

Το θύμα έφερε πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επί τόπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα. 

Η μητέρα του δράστη ήταν πρώην σύντροφος του θανόντα, με τον οποίον έχει κι έναν 19χρονο γιο.

Η μητέρα με τον 19χρονο είχαν φύγει από το σπίτι και έμεναν αλλού, ενώ ο 16χρονος έμενε με το θύμα μέχρι να ενηλικιωθεί για να φύγει κι αυτός, αλλά «δεν άντεξε», όπως φέρεται να είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...