Κοινωνία

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το μυστήριο του γάμου τελέστηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε πολύ χαμηλούς τόνους. Σύμφωνα με όσα είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην εφημερίδα On Time, στην τελετή παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους.

Σύμφωνα με το thecaller.gr, κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Η On Time επικοινώνησε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...