Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πακιστανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για το νομοσχέδιο Καιρίδη-Ετοιμάζονται να μας έρθουν και άλλοι στην χώρα μας; (Βίντεο)

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στα πακιστανικά ΜΜΕ, για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να δώσει άδεια παραμονής  σε αλλοδαπούς που βρίσκονται Τρία χρόνια στην χώρα μας.

Τα “καλά νέα” του νομοσχεδίου του υπουργού Μετανάστευσης κ, Καιρίδη έφτασε ήδη στο Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν, ανοίγοντας ουσιαστικά κερκόπορτες για την προσπάθεια εισόδου πολλών χιλιάδων ακόμα παράνομων Μεταναστών, για να μαζέψουν Ελιές ( μαζεύονται με ειδικά μηχανήματα) και να δουλέψουν στον βιομηχανικό και κατασκευαστικό τομέα.

Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση της κυβέρνησης με το νομοσχέδιο για τους Μετανάστες 

Η ιστορία κατέγραψε το 2015, χρονιά μιας τεράστιας εισόδου παράνομων Μεταναστών στην Ευρώπη και στην χώρα μας, ότι η παρουσία τόσων εκατομμυρίων αλλοδαπών, ήταν απόφαση των Γερμανών και άλλων Εφοπλιστών, και η τότε Καγκελάριος Μέρκελ ήταν απλά το εκτελεστικό όργανο.

Τώρα στην χώρα μας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συμβαίνει κάτι ανάλογο με Έλληνες Εφοπλιστές, που έχουν αναλάβει μεγάλα έργα, τα οποία σε λίγο θα θυμίζουν την εποχή των Ολυμπιακών αγώνων.

Αυτοί οι Έλληνες προύχοντες, αναζητούν φτηνά εργατικά χέρια, και ειδικότητες τεχνιτών για να υλοποιήσουν τα έργα τους με το χαμηλότερο κόστος, με την κυβέρνηση να σπεύδει να τους ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

Δεν ξέρουμε αν θα νομιμοποιηθούν 30.000 αλλοδαποί, ξέρουμε ότι ο ίδιος ο κ. Καιρίδης είχε μιλήσει πριν ένα μήνα για 300.000 νομιμοποιήσεις, και νομίζουμε ότι αυτός είναι ο αριθμός που πιθανότατα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κύμα εθνικισμού σαρώνει την Ευρώπη και σύντομα θα έρθει και εδώ με εφαλτήριο το ζήτημα παράνομης Μετανάστευσης 

Την ώρα που όλη Ευρώπη “βράζει” με τις χιλιάδες αλλοδαπών  σε κάθε μία χώρα της ένωσης, την ώρα που εθνικιστικά κόμματα αναβαίνουν συνεχώς σε δημοτικότητα, στην πατρίδα μας υλοποιείται ένα εθνικό έγκλημα, το οποίο θα αντιμετωπίσουν οι επόμενες γενιές με το χειρότερα σενάρια να είναι πιθανά.

Τίποτα και κανένας δεν πρέπει να νομιμοποιεί αλλοδαπούς ως Έλληνες υπηκόους, την στιγμή που το δημογραφικό είναι το χειρότερο πρόβλημα της Ελλάδος, και τίποτα και κανένας δεν πρέπει να ξεχνά ότι η γειτονική Τουρκία θα φτάσει σε μερικά χρόνια τα 100 εκατ, έστω και να μέσα σε αυτά θα είναι 35 εκατ Κούρδοι.

Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα δημιουργίας μειονοτήτων εντός χώρας, καθώς και γκέτο με αλλοδαπούς εντός ελληνικών πόλεων σε λίγα χρόνια, για να αποδεχόμεθα με ελαφρά την καρδία τον αφελληνισμό της χώρας μας.
Το κύμα των πολιτικών αντιδράσεων κατά των αλλοδαπών έχει ήδη ξεκινήσει σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, και Ιταλία, και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα φτάσει και εδώ.                

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...