Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ν. Αναδιώτης: Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολείο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε ο Νίκος Αναδιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του, στη σχέση του με τη θρησκεία, στην τεκνoθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και στη συμμετοχή του “I’m a Celebrity… Get me out of Here”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με τη σχέση του με την Εκκλησία και το πως την μεταλαμπαδεύει στα δικά του παιδιά, ο κύριος Αναδιώτης υπογράμμισε “To κομποσχοίνι είναι πάντα στο χέρι μου. Πρώτα ο Θεός αύριο θα πάμε Εκκλησία. Πλέον έχει γίνει συνήθεια και στα παιδιά μου ο συχνός εκκλησιασμός. Δεν είναι κάτι που τα δυσαρεστεί. Είναι κάτι φυσιολογικό. Τους έχω εξηγήσει πως είναι πιο σημαντικό από το σχολείο”.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως «δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου».

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Αν τα παιδιά σου στο σχολείο έχουν ένα συμμαθητή, ο οποίος ανήκει σε οικογένεια που είναι οι γονείς ίδιου φύλου» με τον Νίκο Αναδιώτη να απαντά: «Άλλο αυτό! Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου χρώματος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δεν θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του». 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...