Κοινωνία

Κορινθία: Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια τουριστών - Εισέβαλαν στο σπίτι τους και άρπαξαν €2.400

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία πενταμελής οικογένεια τουριστών στην Κορινθία τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν θρασύτατοι ληστές έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου όπου διέμεναν και προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, σύμφωνα με τον ANT1.

Ένας 46χρονος από τη Γερμανία προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Ο 46χρονος αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ. Τα στελέχη της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 44χρονο και αναζητούν τους άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκους.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 φίλος του θύματος «Μπαίνανε παράλληλα απ’όλα τα παράθυρα, σπάγανε δηλαδή όλο περιμετρικά το σπίτι, τα παράθυρα, δεν ήταν ότι ήταν από ένα παράθυρο μόνο, είχαν ανοίξει το παράθυρο του δωματίου, μετά σπάγανε το παράθυρο του σαλονιού».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του ενός από τους δράστες

Συνελήφθη, σήμερα (19.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Ειδικότερα, σήμερα (19.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, ανωτέρω 44χρονος δράστης μαζί με τους -3- συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν είσοδο και εισήλθαν σε οικία αλλοδαπού, όπου με την απειλή βίας ανάγκασαν αυτόν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό και παιχνιδομηχανή.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και διενεργηθείσα προανάκριση, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών, ενώ στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 44χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...