Κοινωνία

Πάτρα: Από μικρές στα "βάσανα"!- Έφηβες αδερφές λήστεψαν ηλικιωμένο

Δύο έφηβες αδερφές στην Πάτρα ηλικίας 16 και 13 ετών λήστεψαν έναν ηλικιωμένο ορμώντας βίαια στο αυτοκίνητο του το απόγευμα της Δευτέρας. Αστυνομική διαλεύκαναν την υπόθεση καθώς συνέλαβαν τη μεγαλύτερη αδερφή το μεσημέρι της Τρίτης ενώ ακόμη αναζητούν την μικρότερη.

Μάλιστα σύμφωνα με το protothema.gr, η 13χρονη ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα του οχήματος που οδηγούσε ο άτυχος ηλικιωμένος και τον ανάγκασε να την πάει σε ένα σημείο, όπου περίμενε η 16χρονη αδελφή της. Εκεί, άρχισαν να τον χτυπούν, άρπαξαν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 120 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, οι ανήλικες παρέδωσαν την κλεμμένη τραπεζική κάρτα σε άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι έκαναν ανέπαφες συναλλαγές σε ένα παντοπωλείο.

Η 16χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία που σχηματίστηκε σε βάρος και των δυο κοριτσιών, στην οποία περιλαμβάνεται και η μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν ποιοι έκαναν τις αγορές με την κλεμμένη κάρτα του ηλικιωμένου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...