Κοινωνία

Έξαλλος επιβάτης αεροπλάνου: Υπάλληλος έγραψε χυδαίο μήνυμα στη βαλίτσα του επτά μηνών γιου του

Σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο της Πάφου, όταν ένας επιβάτης ανακάλυψε χυδαίο μήνυμα στη βαλίτσα του επτά μηνών γιου του. Ο Mario Lucas κατήγγειλε σε μια γνωστή αεροπορική εταιρία ότι στο μπροστινό μέρος της βαλίτσας του παιδιού υπήρχε το μήνυμα «c-- stop check in late».

Ο υπάλληλος που έγραψε το άσεμνο μήνυμα απολύθηκε

Ο Lucas επέστρεφε από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν συγγενή του και έκανε check in στο αεροδρόμιο της Βρετανίας, 90 λεπτά πριν την πτήση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr

Όταν προσγειώθηκε στην Πάφο και περίμενε στην παραλαβή αποσκευών, η σύζυγός του παρατήρησε στην μπλε βαλίτσα του γιου τους, το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης πήγε αμέσως στα γραφεία της αεροπορικής με την οποία ταξίδευε και έκανε αναφορά, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη είναι εξωφρενικό και απαίτησε να του δώσουν μια άλλη βαλίτσα.

Ο υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρείας καταδίκασε την πράξη και τη χαρακτήρισε «απαράδεκτη», ενώ παράλληλα επίσήμανε ότι έχουν «πολιτική μηδενικής ανοχής για προσβλητική συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...