Κοινωνία

Καταγγελία από κόμμα ΝΙΚΗ: Προωθούνται ύπουλα οι «οικογένειες» ομοφυλοφίλων στα σχολεία (Βίντεο)

Σε μια σημαντική καταγγελία προέβη το κόμμα ΝΙΚΗ στην Βουλή για την ύπουλη, όπως την χαρακτηρίζει προώθηση “οικογένειας” ομοφυλοφίλων προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, για το σχέδιο αυτό στην ελληνική κοινωνία.

“Προωθούνται ύπουλα οι «οικογένειες» ομοφυλοφίλων στα σχολεία! Πρόκειται για εκπαιδευτική ύλη που είναι σε σύγκρουση με τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις πολλών γονέων, ίσως της πλειοψηφίας των Ελλήνων γονέων, εάν γνώριζαν τι πραγματικά διδάσκονται τα παιδιά τους”, αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωση του.

Σε ερώτηση στην υφυπουργό παιδείας κ.Δόμνα Μιχαηλίδου από την Βουλευτή του κόμματος ΝΙΚΗ Ασπασία Κουρουπάκη:

Η βουλευτής της ΝΙΚΗΣ ανέγνωσε υλικό που είναι αναρτημένο στο Ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής: "Η Δανάη μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες”.

Η ίδια ρώτησε "αν είναι σήμερα νόμιμη η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Είναι νόμιμη η απόκτηση παιδιών από τα ίδια ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας;

Είναι νόμιμη η εκμετάλλευση και η εργαλειοποίηση του γυναικείου σώματος, της γυναικείας μήτρας;

Την ίδια ώρα βαφτίζεται με τον απαξιωτικό όρο “χολές” τις οικογένειες που ο πατέρας μπορεί αν λείπει μήνες στα καράβια, που αφορούν για παράδειγμα οικογένειες την Κάλυμνο και άλλα μέρη της νησιωτικής πατρίδας μας;

Τι άλλο διδάσκεται; Ότι το φύλο δεν είναι δυαδικό ( Άνδρα-Γυναίκα) αλλά φάσμα, ότι μεταξύ αγοριού και κοριτσιού υπάρχουν και άλλα φύλα, ενδιάμεσα.

Προσβάλετε την ιερότητα των προσώπων του άντρα και της γυναίκας.

Χαιρετάτε την τάξη όπως: Καλημέρα παιδιά αντί για καλημέρα αγόρια και κορίτσια.

Υποτιμάτε τις λέξεις γονέας ή κηδεμόνας αντί των λέξεων πατέρας και μητέρα.

Πρόκειται για εκπαιδευτική ύλη που είναι σε σύγκρουση  με τις φιλοσοφικές, θρησκευτικές πεποιθήσεις πολλών γονέων, ίσως της πλειοψηφίας των Ελλήνων γονέων, αν γνώριζαν τι πραγματικά διδάσκεται στα παιδιά τους”, τόνισε η ίδια μεταξύ άλλων.

Ποια ανομολόγητη ατζέντα υλοποιείται εδώ και μήνες στην Ελλάδα         

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το θέμα των γάμων των ομοφυλοφύλων, το οποίο “αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έκανε λόγο για μια πιο ώριμη ελληνική κοινωνία, αμέσως μετά την δεύτερη εκλογική νίκη.

Εδώ τίθεται όντως το ερώτημα για την ελληνική κοινωνία και το θέμα αυτό που τίθεται πλέον σε νέες βάσεις, ενώ υπάρχει ήδη το αποκαλούμενο σύμφωνο συμβίωσης.

Προς τι ακριβώς η σπουδή αμέσως μετά την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση να τίθεται θέμα για τους γάμους ομοφυλοφίλων από τον πρωθυπουργό, πριν το τέλος του έτους και εν  μέσω ακρίβειας, ανεργίας, και ασταθούς γεωπολιτικής καταστάσεως, ενώ οι Τούρκοι ενώ μας χτυπούν δήθεν “ φιλικά” την πλάτη, ετοιμάζουν πιθανόν κάποια νέα πρόκληση στο Αιγαίο.

Οι αντιδράσεις εντός της κυβέρνησης, και η παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά προχθές είναι ενδεικτική του άσχημου κλίματος που επικρατεί στην δεξιά παράταξη, αλλά και στην ελληνική κοινωνία.   

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...