Κοινωνία

16.000 ευρώ έκλεψε πρώην υπάλληλος από το βενζινάδικο που δούλευε στο Βόλο

Χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού και έχοντας πολύ θράσος, ένας πρώην υπάλληλος βενζινάδικου στο Βόλο μπήκε στον προηγούμενο χώρο εργασίας του πριν λίγες μέρες και κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 15.895 ευρώ. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος εχθές με περιοριστικούς όρους αφότου απολογήθηκε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 27χρονος παραπέμφθηκε στην ανάκριση για τα αδικήματα της κλοπής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 10 Νοεμβρίου ο δράστης μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας μιας γυναίκας, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 15.895 ευρώ από ανασφάλιστο ντουλάπι, για να αποκαλυφθεί πως ήταν πρώην υπάλληλος του πρατηρίου.
 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα το ποσό των 14.125 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του, σπρέι πιπεριού και ρουχισμός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...