Λευτέρης Αυγενάκης
Κοινωνία

Υπόθεση Αυγενάκη: Απέσυρε τη μήνυση ο υπάλληλος του αεροδρομίου - «Μετά την συγγνώμη του υπουργού το συμβάν έχει λήξει»

Ανακάλεσε τη μήνυση που είχε υποβάλλει κατά του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το επεισόδιο που έγινε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 28 Ιουνίου 2024. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κ. Παναγιώτης Βαζούρας, ο υπάλληλος του αεροδρομίου, έδωσε εντολή στη δικηγόρο του και ανακάλεσε την μήνυση που είχε υποβάλλει στις 3 Ιουλίου εναντίον του πρώην υπουργού.

Η δικηγόρος του κατέθεσε την εξουσιοδότηση ανάκλησης της μήνυσης την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα – μαζί το σχετικό παράβολο- και θα πάει στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα για να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Σε δηλώσεις της, η κυρία Ελένη Σαμαριτάκη, δικηγόρος του κ. Βαζούρα, είπε ότι η απόφαση του εντολέα της να ανακαλέσει τη μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη έγινε μετά τη διατύπωση της ειλικρινούς συγγνώμης από τον πρώην υπουργό.

Ο υπάλληλος του αερολιμένα, διευκρίνισε η δικηγόρος, επιθυμεί να αποκατασταθούν τα πράγματα καθώς με τη δημοσιοποίηση του βίντεο αναφέρθηκαν πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του επισημαίνει, επισημαίνει επίσης, ότι δεν χτυπήθηκε και δεν ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην υπουργό. Το επεισόδιο χαρακτηρίζεται ως "ατυχές περιστατικό" το οποίο μάλιστα είναι σύνηθες για τους εργαζομένους στο αεροδρόμιο. Ο υπάλληλος ο οποίος δεν γνώριζε τον κ. Αυγενάκη αντιμετώπισε τον πρώην υπουργό όπως τον οποιοδήποτε άλλο επιβάτη με τον οποίο είχε μια έντονη στιγμή.
Έτσι, μετά τη δημόσια συγγνώμη του Λευτέρη Αυγενάκη ο ίδιος θεωρεί το μεταξύ τους συμβάν λήξαν.

O ίδιος ο Παναγιώτης Βαζούρας σε δήλωσή του στο creta24 αναφέρει τα εξής:

«Τώρα που έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό στο αεροδρόμιο, θα ήθελα να κάνω γνωστή την ταυτότητα μου, καθώς το όνομά μου δεν είναι “υπάλληλος του αεροδρομίου”, αλλά ονομάζομαι Παναγιώτης Βαζούρας και εργάζομαι στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Εκείνη την μέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του. Ο επιβάτης αυτός ήταν ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο δεν γνώριζα προσωπικά. Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που ήθελαν να το παρουσιάσουν τα μέσα, αλλα μια ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης.

Μετά δε και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα μεταξύ μας ζήτημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...