Κοινωνία

Κυψέλη: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι τρεις γυναίκες για τον θάνατο της 23χρονης

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν για την υπόθεση της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή πριν από δύο χρόνια, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και στον θάνατο μίας ακόμη ηλικιωμένης γυναίκας που σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει την ξυλοκοπούσαν και έπαιρναν το επίδομα που τής παρέχονταν.

Το χρονικό του θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου

Στις 8 Οκτωβρίου του 2021 η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, έγκυος στο 4ο παιδί της βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη. 

Η κοπέλα είχε βρεθεί μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της έξω από πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης κατέθεσε μήνυση, ζητώντας να διερευνηθεί ο θάνατος της κόρης του. Μάλιστα, είχε αναθέσει την υπόθεση σε ειδικό ερευνητή. Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...