Κοινωνία

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο Κιλκίς - Καίει σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Προβληματισμό προκαλεί στην Πυροσβεστική η αναζωπύρωση φωτιάς στο Κιλκίς, στην περιοχή του Πολυκάστρου πιο συγκεκριμένα, με το Thestival να διευκρινίζει πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για μεγάλη αναζωπύρωση στο Κιλκίς με ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής με την παράλληλη συνδρομή μηχανημάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση, να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Ενώ βρισκόταν σε ύφεση, η φωτιά αναζωπυρώθηκε πριν από λίγη ώρα και έχει σημάνει συναγερμό, καθώς καίει κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πολύκαστρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...