Κοινωνία

Αγρίνιο: Ασθενής σε αμόκ τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο νοσοκομείο

Όπως μάλιστα αναφέρει το agriniopress, πρόκειται για έναν 30χρονο ασθενή στο νοσοκομείο, ο οποίος και συνελήφθη.Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας ιδιοκτησίας.

Ο ασθενής φέρεται να βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, προκαλώντας ζημιές στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο διασώστης Γιώργος Καραγεώργος, που κάνει λόγο για μία κατάσταση «που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του εργαζομένου στο ΕΚΑΒ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στην λορίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας. Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα "ειρηνικό" νοσοκομείο στην χώρα μας.

Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου...Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορείς.

Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές! 

Αυτές οι εικόνες είναι η  ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...