Κοινωνία

Χαμός με ζευγάρι που ζητούσε αλκοόλ σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση στο «Ν.Καζαντζάκης» για το αεροπλάνο

Χθες βράδυ Τετάρτης, επικράτησε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου καθώς αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη διάρκεια πτήσης από την Αίγυπτο με προορισμό την Αγγλία.

Αιτία για την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε και την αναγκαστική προσγείωση στάθηκε ένα ζευγάρι, ο άνδρας 34 ετών και η γυναικών 40.

Οι δύο επιβάτες, άρχισαν να αναζητούν αλκοόλ και όταν δεν κατάφεραν να το βρουν, έγιναν επιθετικοί προς το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες τους. Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του πληρώματος για να ηρεμήσουν και να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας, το ζευγάρι αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε για τα καλά με πλήρωμα να καλεί τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Έτσι το αεροπλάνο ζήτησε άδεια και προσγειώθηκε στο πλησιέστερο ασφαλές αεροδρόμιο, το οποίο ήταν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.'

Με την προσγείωση του αεροπλάνου, οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου επιβιβάστηκαν και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...