Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μετά την “μικρή Μαρία του Έβρου” έρχονται οι ανύπαρκτοι “μισθοφόροι” που δήθεν εξολοθρεύουν άτυχους μετανάστες

Συριακή ιστοσελίδα  έβαλε την Ελλάδα στο στόχαστρο ξανά και με άρθρο στην αγγλική γλώσσα μας κατηγορεί ότι μέσω ανύπαρκτων “ μισθοφόρων” εξολοθρεύουμε δήθεν μετανάστες στον ποταμό Έβρο.

Πρόκειται για μια ακόμη προβοκάτσια, την οποία πιθανότατα πολλοί εντός και εκτός ώρας
χώρας θα θελήσουν να εκμεταλλευθούν για τα δικά τους ύποπτα σχέδια και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  

Η ιστοσελίδα παραδέχεται ότι “εκατοντάδες μετανάστες κινούνται  κατά μήκος των συνόρων του ποταμού Έβρου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας μέσω μικρών σκαφών που τους μεταφέρουν από τα Βαλκάνια στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο ταξίδι τους προς το όνειρο να φτάσουν στην Ευρώπη, υπάρχουν εκείνοι που χάνουν την επαφή με τις οικογένειές τους στον ποταμό Έβρο, γνωστό και ως Μαρίτσα, εν μέσω αβεβαιότητας γύρω από την τύχη τους”.

Επικαλούνται μάλιστα και το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο δήθεν “επιβεβαίωσε ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ότι η εκτεταμένη δραστηριότητα μισθοφόρων στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας για την καταστολή και την απόκρουση της άφιξης μεταναστών στο ελληνικό έδαφος είναι επικίνδυνη και παράνομη και πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Κατά την 54η σύνοδο του Συμβουλίου, το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο ανέφερε ότι υπάρχουν πειστικά στοιχεία για τη στρατολόγηση και την υποστήριξη αυτών των μισθοφόρων από τις ελληνικές αρχές για τη μείωση του αριθμού των αιτούντων άσυλο.

Τα εγκλήματα κατά των μεταναστών έχουν φτάσει στο σημείο να τους σκοτώνουν, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, ή να βυθίζουν σκόπιμα τις βάρκες τους, να ασκούν διάφορες μορφές κακοποίησης και βασανιστηρίων εναντίον τους και να τους επιστρέφουν βίαια σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.

Ο οργανισμός με έδρα τη Γενεύη πρόσθεσε ότι οι μισθοφόροι χρησιμοποιούν ελληνικά σκάφη ασφαλείας για τις αποστολές τους και πραγματοποιούν τις «εγκληματικές» πράξεις τους υπό το άγρυπνο βλέμμα της ασφάλειας”.

Η Emma Gimbra, ερευνήτρια στο Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε ότι “η ανάθεση σε παράτυπες ομάδες (μισθοφόρους) με τα καθήκοντα απώθησης και επιστροφής αιτούντων άσυλο δεν απαλλάσσει σε καμία περίπτωση την ελληνική κυβέρνηση από το να φέρει τις προκύπτουσες νομικές συνέπειες και ότι μπορεί να την θέτουν ευθέως ενώπιον διπλής ευθύνης δυνάμει της συμφωνίας της να εμπλέκεται σε παράνομες εγκληματικές δραστηριότητες στο έδαφός της”.

Τα παραμύθια και η προπαγάνδα κατά της Ελλάδος συνεχίζεται όπως βλέπουμε ακάθεκτη, με κύριο στόχο την πλήρη κάμψη της θελήσεως της Αθήνας να ασφαλίσει τα εθνικά μας σύνορα, ενώ την ίδια περίοδο η Τουρκία στέλνει εκατοντάδες μετανάστες στα νησιά μας.

Η Ευρώπη και η πολιτική ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών, ενώ τα κοινωνικά προβλήματα και η εγκληματικότητα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Η συνέχεια αυτής της πολιτικής θα οδηγήσει σε πολύ άσχημες καταστάσεις το επόμενο διάστημα με άνοδο των ακραίων κομμάτων και την δημιουργία νέων εκατοντάδων γκέτο εντός πόλεων της Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...