Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα βίντεο της 15χρονης που συνελήφθη για ξυλοδαρμό

Λίγες μόλις ώρες αφότου συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, η 15χρονη που πρωταγωνίστησε στον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου, στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στα οποία δείχνει τις επιδόσεις της στην πυγμαχία.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο στο TikTok, η ίδια φαίνεται να ρίχνει μπουνιές στον αέρα, την ώρα που η φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με «πιστόλι».

Μάλιστα, μια κοπέλα της σχολιάζει «έπρεπε», ενώ σε δεύτερο βίντεο, που ανέβασε η 15χρονη το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9), το οποίο «συνοδεύει» με γνωστό τραπ κομμάτι και γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», δύο ανήλικες της σχολίασαν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Η 15χρονη ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα συνολικά επτά άτομα που ξυλοκόπησαν με απίστευτη βιαιότητα τον 14χρονο, το βράδυ της Τετάρτης (30/8), στην περιοχή της Χαριλάου και συγκεκριμένα, στην οδό Άλκη Καμπανού, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου. Ο 14χρονος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Σε βάρος της νεαρής και ενός ακόμα ατόμου που ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 14χρονος είχε βγει βόλτα με έναν συνομήλικο φίλο του, κοντά στο σχολείο της περιοχής όταν σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου επτά άτομα, ηλικίας 14-17 ετών, του επιτέθηκαν και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι.

Αναφέρεται μάλιστα πως είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ δραστών και θύματος ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει πως η άγρια επίθεση στον 14χρονο έγινε με φόντο ερωτική αντιζηλία.

Όταν οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο της επίθεσης, ο φίλος του 14χρονου κάλεσε τη μητέρα του, η οποία πήγε και τους πήρε με το αυτοκίνητο. Με τη σειρά της κάλεσε τους γονείς του θύματος και τους ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί, λέγοντάς τους ότι ο γιος τους είχε απώλεια μνήμης και ότι έλεγε ασυναρτησίες.

Οι γονείς του 14χρονου έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ