Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στo super market «Σκλαβενίτης» (βίντεο)

Νεότερη ενημέρωση

Φάρσα ήταν τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο super market που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο στο Avenue. Σημειώνεται ότι σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς στις 20:45 άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο 100 και είπε ότι έχει τοποθετήσει τρεις εκρητικούς μηχανισμούς στο super market «Σκλαβενίτης» που βρίσκεται στο Avenue ενώ δεν έδωσε χρονικό περιθώριο για το πότε θα εκραγεί ο μηχανισμός.

Στο εμπορικό κέντρο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην προληπτική εκκένωση του εμπορικού κέντρου. Παράλληλα απαγόρευσαν την είσοδο των οδηγών στο γκαράζ του εμπορικού κέντρου ενώ προχώρησαν σε οπτικό έλεγχο χωρίς να εντοπίσουν το παραμικρό. 

Δείτε βίντεο του Proto Thema:

Αρχικό κείμενο 

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς στις 20:45 άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο 100 και είπε ότι έχει τοποθετήσει τρεις εκρητικούς μηχανισμούς στο super market «Σκλαβενίτης» που βρίσκεται στο Avenue ενώ δεν έδωσε χρονικό περιθώριο για το πότε θα εκραγεί ο μηχανισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εμπορικό κέντρο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην προληπτική εκκένωση του εμπορικού κέντρου. Παράλληλα έχουν απαγορεύσει την είσοδο των οδηγών στο γκαράζ του εμπορικού κέντρου ενώ προχωρούν σε οπτικό έλεγχο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...