Κοινωνία

Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε στη Λάρισα

Βελτιωμένη φέρεται να είναι η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Λάρισα.

Η αστυνομικός, μητέρα δύο παιδιών, φέρει σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο. Η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον 53χρονο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, επειδή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η αστυνομικός περιέγραψε τον βάναυσο ξυλοδαρμό της. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε: «Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ