Κοινωνία

Τζετ σκι από τις τουρκικές ακτές έφτασε στην Χίο και ο οδηγός πέταξε 2 άτομα στη θάλασσα

Με μεγάλη ταχύτητα κινήθηκε προς τη Χίο ένα τζετ σκι από τις τουρκικές ακτές, με έναν χειριστή και δύο επιβάτες. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης, με ένα περιπολικό σκάφος να σπεύδει στο σημείο. Το τζετ σκι ξεκίνησε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες  του καθώς και τα στελέχη του Λιμενικού, ενώ δεν συμμορφώνονταν προς τις υποδείξεις και τις ηχητικές ενδείξεις του πληρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια και προκειμένου ο χειριστής του τζετ σκι να διαφύγει της σύλληψης, έριξε τους δύο επιβάτες στη θάλασσα και διέφυγε προς τις τουρκικές ακτές. 

Οι δύο αλλοδαποί επιβάτες ηλικίας 24 ετών, περισυνελέγησαν από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Χίο. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...