Κοινωνία

Πλάνα που κόβουν την ανάσα στον Κολωνό: Βίντεο από τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό απόπειρας ληστείας στον Κολωνό, με τον ληστή να επιτίθεται σε αστυνομικούς, οι οποίοι και αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν. Ελεύθερος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον ληστή τράπεζας στον Κολωνό την Τρίτη (1.8.2023).

Ο αστυνομικός απολογήθηκε την Πέμπτη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Βίντεο που δημοσιεύει το Mega δείχνει τη στιγμή που ο ληστής δέχεται τον πυροβολισμό σε δρόμο του Κολωνού. 

Στο βίντεο φαίνεται ο ληστής να κυνηγάει έναν από τους αστυνομικούς με μαχαίρι και λίγο πριν τον χτυπήσει, τότε ο αστυνομικός πυροβολεί σε κατάσταση αυτοάμυνας.

Δείτε το βίντεο του Mega:

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;"> <iframe style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" allow="fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment" allowfullscreen frameborder="0" scrolling="no" loading="lazy" referrerpolicy="unsafe-url" src="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-cujffs75azz5" ></iframe> </div><div itemprop="video" itemscope itemtype="https://schema.org/VideoObject"> <meta itemprop="name" content="Κολωνός: Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο της στιγμής του πυροβολισμού" /> <meta itemprop="description" content="Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία που συνέβη στον Κολωνό, όταν 38χρονος λήστεψε τράπεζα και ακολούθησε καταδίωξη και πυροβολισμοί." /> <meta itemprop="duration" content="PT2M2S" /> <meta itemprop="thumbnailUrl" content="https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wOC8wNC8wMy8yNV8yMl82NGNjNmZhMmEwYThhLmpwZw==/profile:player-960x540" /> <meta itemprop="uploadDate" content="2023-08-04T03:26:18.000Z" /> <meta itemprop="embedUrl" content="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-cujffs75azz5" /> </div>

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κολωνού το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Μόλις ο ληστής τράπηκε σε φυγή, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής ασφαλείας της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Έγινε καταδίωξη και εντόπισαν τον ύποπτο, όπου έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...