Κοινωνία

Φρικτός θάνατος στο Βόλο: 41χρονος κρεμάστηκε από συρματόσχοινο και πήδηξε από το μπαλκόνι

Νέο σοκ στον Βόλο με την αυτοκτονία ενός 41χρονου που κρεμάστηκε από συρματόσχοινο και πήδηξε από τον πρώτο όροφο στο κενό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thenewspaper.gr, πρόκειται για γνωστό στην πόλη επιχειρηματία στον χώρο των προμηθειών και της κτηνοτροφίας, ενώ όπως γράφει το magnesianews.gr, ο άτυχος 41χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σπετσών όπου διέμενε ο άνδρας. Ο θάνατός του έχει προκαλέσει ταραχή τόσο στο οικογενειακό του περιβάλλον, όσο και σε φίλους και συνεργάτες.

Κάτοικοι της περιοχής μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.  Προανάκριση διεξάγει η Αστυνομία, για τα αίτια που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...