Κοινωνία

Κοζάνη: Ανήλικος δέχτηκε μαχαιριές από άγνωστο δράστη

Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, δέχτηκε ένας 17χρονος στην Κοζάνη λίγο μετά τις 19.00 την Πέμπτη (18/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 17χρονος, που μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, βρέθηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στηνδημοτική βιβλιοθήκη. Μάλιστα, επειδή είχε ακατάσχετη αιμορραγία οι άνδρες της αστυνομίας του προσέφεραν της πρώτες βοήθειες, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα από μαχαίρι, στο χέρι, στον μηρό και στο γόνατο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε στην οικογένειά του ότι δέχτηκε την επίθεση από έναν άνδρα ψηλού αναστήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...