Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Διαμελίστηκε οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με τρένο

Μια νέα σύγκρουση με τρένο σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στο Βόλο, μόλις λίγες ώρες ύστερα από αντίστοιχο περιστατικό την Τρίτη στην Ιερά Οδό στην Αθήνα.

Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν απολύτως τραγική καθώς ο οδηγός της μηχανής, ένας 44χρονος, βρήκε τον θάνατο ακαριαία καθώς παρασύρθηκε από το τρένο με αποτέλεσμα να διαμελιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Hellenic Train, μια μοτοσικλέτα παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα και στην οποία επέβαιναν 26 επιβάτες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος των Μελισσατίκων, κάτω από το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Το τρένο είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα.

Στο σημείο υπάρχει έντονη κινητοποίηση καθώς έχει φτάσει η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν δρομολόγια του τρένου, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ιερά Οδό, όταν ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο τρένο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμη και ακυρώσεις δρομολογίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train.

Όσον αφορά στους επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία 1325, η οποία ενεπλάκη στο τροχαίο, και εκείνους στο αυτοκίνητο, φέρεται να είναι εξίσου καλά στην υγεία τους. Ο συρμός έχει, πλέον, αποσυρθεί στο σταθμό του Ρουφ για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρουσία της αστυνομίας.

Αρχικό κείμενο

Τροχαίο ατύχημα σημείωθηκε λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου, όταν μια μοτοσυκλέτα παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575.

Στην αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Βόλος - Λάρισα βρίσκονται 26 επιβάτες, ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία αλλά και ένα ασθενοφόρο.

Μάλιστα είναι πιθανό να σημειωθούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...