Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος της 71χρονης ως δράστης

Ο 34χρονος γιος της νεκρής γυναίκας που βρέθηκε σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος της.

Από το πρωί της Δευτέρας (4/4) η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

H γυναίκα είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι, και εν τέλει οι έρευνες κατέληξαν στο ότι ο 34χρονος γιος της είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ήδη τον δράστη και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό έτσι ώστε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Πώς εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του συνοδηγού, στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Ο ίδιος εξήγησε ότι φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί, σύμφωνα με το Voria.gr.

Η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της δολοφονίας μιας 71χρονης γυναίκας στη Χαλκηδόνα, Θεσσαλονίκης η οποία είχε βρεθεί νεκρή νωρίς το πρωί, μέσα σε αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή, κοντά σε νεκροταφεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, -έχοντας προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στο αυτοκίνητο, αλλά και έλεγχος κατ’ οίκον- ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος, της 71χρονης γυναίκας, ο οποίος και αναζητείται.

«Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας). θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αρχικό κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος που έγινε στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το πρωί εντοπίστηκε από διερχόμενο νεκρή μία γυναίκα εντός αυτοκινήτου, κοντά στο νεκροταφείο Χαλκηδόνας, στην θέση του συνοδηγού και πυροβολημένη στο κεφάλι με καραμπίνα.

Το αυτοκίνητο προέκυψε πως ήταν νοικιασμένο και καιρό πριν την ανθρωποκτονία, ενώ από την συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία του μισθωτή, που όπως όλα δείχνουν είναι ο γιος του θύματος που αναζητείται από τις Αρχές. Μητέρα και γιος φέρονται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο και να προσαχθεί για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...