Κοινωνία

Κηδεύεται αύριο ο 29χρονος μηχανοδηγός Δημήτρης Οικού στην Αλεξανδρούπολη

Κηδεύεται αύριο στην Αλεξανδρούπολη ο αδικοχαμένος μηχανοδηγός Δημήτρης Οικού που, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Αλεξανδρούπολη, αύριο Δευτέρα 6 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής για τον 29χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από ολόκληρο τον Έβρο, θα αποχαιρετήσουν τον νεαρό Δημήτρη που «χάθηκε» τόσο άδικα στη φονική σιδηροδρομική τραγωδία. Στη συνέχεια θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία με πολλά «γιατί;» να παραμένουν αναπάντητα, καθώς οι υπεύθυνοι δεν έκαναν όσα έπρεπε για να αποτραπεί ο θάνατος ανθρώπων από ενδεχόμενο ατύχημα πόσο μάλλον μια τραγωδία τέτοιου μεγέθους, με 57 κυρίως νέους ανθρώπους να καταλήγουν νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosnews.gr, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του άτυχου Δημήτρη έχουν υποστηρίξει πως -παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας- εκείνος καθόταν μπροστά στην αμαξοστοιχία με τους άλλους συναδέλφους του μηχανοδηγούς και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ήταν εξαρχής ελάχιστες.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...