Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ο Πρέσβης του Ισραήλ καταδικάζει τη βεβήλωση της τοιχογραφίας για τον εκτοπισμό των Εβραίων

Ο Πρέσβης του Ισραήλ, καταδικάζει την βεβήλωση τοιχογραφίαςαφιερωμένης στον εκτοπισμό των Εβραίων της Θεσσαλονίκης με φασιστικά σύμβολα.

Ειδικότερα, ο κ. Νόαμ Κάτς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι συγκλονισμένος από τη βεβήλωση με φασιστικά σύμβολα της τοιχογραφίας αφιερωμένης στον εκτοπισμό των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στο Ολοκαύτωμα στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και την καταδικάζω. Πρόκειται για ένα ακόμη αντισημιτικό περιστατικό στην πόλη τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν μπορεί να υπάρξει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα που διαπράττονται από εξτρεμιστές σε μια πόλη και χώρα που πλήρωσαν τόσο βαρύ τίμημα στο Ολοκαύτωμα. Πιστεύουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα εντοπίσουν τους δράστες και θα τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου