Κοινωνία

Εκατοντάδες Έλληνες γονείς ζητούν απαλλαγή των τέκνων τους από την διδασκαλία της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως

Μια μίνι επανάσταση φέρεται να συντελείται στα σχολεία της χώρας μας, σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, κατά την οποία, “ομάδες γονιών με επιστολή τους ζητούν να εξαιρεθούν τα τέκνα τους από το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, λόγω του ότι το περιεχόμενο της διδασκαλίας αυτής είναι αντίθετη προς τις κοινωνικές τους αντιλήψεις, τις φιλοσοφικές και τις θρησκευτικές.        

Ζητούν εγγράφως την απαλλαγή των τέκνων τους από την διδασκαλία του μαθήματος, γιατί τα καθοδηγεί να μην θεωρούν ως «υγιή στάση» τις «ετεροκανονικές σχέσεις» και επειδή προάγει το «τρίτο φύλο»”, αναφέρει το άρθρο.

Το θέμα του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, όπως αυτό παρουσιάζεται σε πολλά ΜΜΕ, σε όλες τις βαθμίδες εκπαιδεύσεως σε πολλές χώρες της ΕΕ, με την παρουσία ουσιαστικά σόoυ με drag Queen, και άλλα, ευρίσκεται σε ευθεία αντίθεση όπως όλα δείχνουν, με χιλιάδες Έλληνες γονείς που διαφωνούν οριζόντια και κάθετα με αυτήν την πρακτική….για τα παιδιά τους.

Ήδη οι αντιδράσεις σε αυτό το θέμα έχουν ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, κατά την διάρκεια  εκδηλώσεων με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις γονέων σε μερίδα της κοινωνίας μας.

Η φιλοσοφία και η πρακτική της εκπαίδευσης στην ΛΟΑΤΚΙ φιλοσοφία, νεαρών παιδιών μέχρι εφήβων στα σχολεία, φαίνεται ότι δεν βρίσκει σύμφωνη  μια μεγάλη μερίδα γονέων και μαθητών στην χώρα, και αυτό θα γίνει πλέον  πλέον πασιφανές την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ελληνικά ΜΜΕ.  

Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως αυτός επιθυμεί, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην χώρα μας ψηφίστηκε σχετικά πρόσφατα νόμος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο οποίος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, και αυτό συνεχίζει να καταγράφεται και σε άλλες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής, όπως είναι η εκπαίδευση.    

Στην Ιρλανδία συνελήφθη δάσκαλος για την άρνηση του να αποδεχθεί τους τρανσέξουαλ

Ο Ένοχ Μπούρκε, ένας δάσκαλος από την Ιρλανδία που είχε  εγκλωβιστεί σε μια διαμάχη με μια τοπική σχολική επιτροπή για την άρνησή του να αποκαλέσει έναν μαθητή ως «αυτοί», συνελήφθη για τρίτη φορά από την αστυνομία της χώρας.

Σύμφωνα με τους Irish Times, ο χριστιανός δάσκαλος φυλακίστηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε με δικαστική απόφαση να μείνει μακριά από το Wilson’s Hospital School στο Co Westmeath.

Ο Μπερκ απολύθηκε από το σχολικό συμβούλιο λόγω αυτής της στάσης.

Από τη σκοπιά του, ο Μπερκ είπε ότι φυλακίστηκε για την άρνησή του να αποδεχθεί «την ιδεολογία των τρανσέξουαλ».

"Ο δικαστής Μπάρυ Οντόνελl,οποίος κέρδισε σχεδόν 400.000 ευρώ από το 2016-2018 εκπροσωπώντας την TUSLA ως δικηγόρος, διέταξε τη σύλληψή του", ανέφερε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Burke X.

«Η TUSLA είναι η κρατική υπηρεσία «Προστασίας του παιδιού» της Ιρλανδίας, ένας οργανισμός κορεσμένος με ΛΟΑΤ ιδεολογία, που παροτρύνει το προσωπικό να μάθει πρόσφατα για τους cross-dressers και τους drag performers και θέτοντας την αποδοχή της LGBT και της τρανσέξουαλ ιδεολογίας προϋπόθεση για την ανατροφή των παιδιών. Τι κοροϊδία να περιμένεις από τον Ένοχ Μπερκ, έναν χριστιανό δάσκαλο, να καθίσει μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο και να περιμένει δικαιοσύνη», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Ο Μπερκ ισχυρίστηκε ότι η αλήθεια για την υπόθεση «θα αναδυθεί ξανά», ανέφεραν οι Times.

Ο ίδιος είπε στο Sky News ότι η απόλυσή του από το σχολείο δεν ήταν έγκυρη επειδή η διαδικασία προσφυγής συνεχίζεται και επεσήμανε ότι εξακολουθεί να πληρώνεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου