Κοινωνία

Κερατέα: Συνελήφθη ο Ινδός που είχε δραπετεύσει από το αστυνομικό τμήμα

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ινδος δραπέτης του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, ο οποίος την …κοπάνησε κινηματογραφικά την Τρίτη, γρονθοκοπώντας τη γυναίκα αξιωματικό και έναν συνάδελφο της που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας γραφείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, τον αλλοδαπό δραπέτη συνέλαβε η ίδια αστυνομικός στην οποία είχε ορμήσει και ξυλοκοπήσει, καθώς είχε πληροφορίες ότι θα πήγαινε να πάρει τη δόση του σε καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής κοντά στη λεωφόρο Καλυβίων. 

Έτσι τον εντόπισε και του πέρασε χειροπέδες και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως: « Οι αστυνομικοί τις περισσότερες φορές με αυτοθυσία επανορθώνουν μια κακή στιγμή, διαφυλάττοντας το κύρος του Σωματος και την ασφάλεια του πολίτη. Αξίζουν συγχαρητηρια στους συναδέλφους».
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...