Κοινωνία

Δομοκός: Κατέληξε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Μετά από τέσσερις μέρες άνισης μάχης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Δομοκό.

Το κακό είχε γίνει στις 03:30’ τα ξημερώματα στην είσοδο του Δομοκού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο εκτός του 27χρονου, επέβαινε και ένας ακόμη νέος 16 ετών, βρέθηκε στα χωράφια.

Από την εκτροπή – ανατροπή οι δύο νέοι πετάχτηκαν εκτός οχήματος, με τον 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά χτυπημένος βρέθηκε ο 16χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Δομοκού που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο και ακολούθως διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 27χρονος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακολούθως εισήχθη στη ΜΕΘ, ενώ ο 16χρονος νοσηλεύτηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Για τέσσερις μέρες το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προσπάθησε να αναστρέψει την κατάσταση, δυστυχώς όμως ο 27χρονος το πρωί της Πέμπτης (29/12) υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...