Κοινωνία

Τροχαίο στην Ρουμανία: Ο οδηγός στο μοιραίο λεωφορείο ταξίδευε για 16 ώρες

Το πούλμαν είχε φύγει από τον Βόλο και είχε διανύσει 900 χιλιόμετρα. Στο δυστύχημα αυτό έχασε τη ζωή του ένας άνδρας και τραυματίστηκαν άλλοι 22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Οι 47 Έλληνες τουρίστες βρίσκονταν στο λεωφορείο που τους μετέφερε στη Ρουμανία για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι επιβάτες που δεν τραυματίστηκαν έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να φιλοξενηθούν. Στη συνέχεια οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν με μίνι λεωφορείο της πυροσβεστικής για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, οι οποίες παρέμειναν στο πούλμαν μετά το ατύχημα.

Πολλοί από τους επιβάτες του πούλμαν είναι ακόμα σε σοκ και δεν ήθελαν να μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης. Όσοι δέχτηκαν να μιλήσουν χωρίς να βιντεοσκοπηθούν  λένε ότι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε αυτό το ταξίδι, ότι το πούλμαν είχε μόνο έναν οδηγό, ο οποίος οδήγησε από την Ελλάδα στη Ρουμανία, και ότι πιθανότατα η κούραση προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Οι τουρίστες πλήρωσαν 165 ευρώ για να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη Ρουμανία. Το ταξίδι περιελάμβανε και ένα ταξίδι στην Τρανσυλβανία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ