Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο γιος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Νεώτερη ενημέρωση

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21/12 στη Θεσσαλονίκη. Μία 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της επί της οδού Παπαδιαμάντη, στην Καλαμαριά.

Ο 29χρονος γιος της γυναίκας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, ενώ σύμφωνα με το thestival, ο γιος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17:00 και μετά από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότητα υπήρξε ξυλοδαρμός ενώ στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο αντικείμενο που να σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας, όπως αναφέρει το voria.gr.

Ο φερόμενος ως θύτης έμενε με τη μητέρα του ενώ οι γονείς του είχαν χωρίσει.

 

 

 

Αρχικό κείμενο

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί κλήθηκαν λίγο πριν τις 17.30 για επεισόδιο μεταξύ μητέρας και γιου μέσα σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαδιαμάντη 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε νεκρή η 60χρονη γυναίκα, ενώ προσήχθη και δίνει κατάθεση ο 29χρονος γιος της.

Στο διαμέρισμα αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής ενώ το περιστατικό διερευνάται από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου