Κοινωνία

Πάτρα: 7 συλλήψεις για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών-Στα 10 εκατ. ευρώ τα κέρδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr, oι επτά συλληφθέντες και ο κύπριος «εγκέφαλός» της που αναζητείται, έκαναν ζωή μεγιστάνων, ενώ για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν πανάκριβα αυτοκίνητα, έξι από τα οποία κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Τα διαφυγόντα κέρδη των εταιριών ανέρχονται σε 10 εκατ. ευρώ

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό μέσο της Πάτρας, τα διαφυγόντα κέρδη των εταιρειών που διαχειρίζονται τα συνδρομητικά κανάλια ξεπερνούν το ιλιγγιώδες ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τους 7 συλληφθέντες, ο ένας κατοικεί στην Αθήνα και οι υπόλοιποι έξι στην Πάτρα, εκ των οποίων ο ένας διατηρεί καφετέρια γνωστής αλυσίδας.

Να σημειωθεί πως τα μέλη της ομάδας προσέγγισαν τους υποψήφιους πελάτες με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές , καθώς για την «εγγραφή» τους στην παράνομη πλατφόρμα το αντίτιμο ήταν 15 με 20 ευρώ το μήνα, δίνοντας περιεχόμενο για παραπάνω από μία συνδρομητικές υπηρεσίες, κάτι που έπειθε τελικά, καθώς το κόστος για να έχει κάποιος πάνω από μία συνδρομητική υπηρεσία στη χώρα μας, με πλήρες περιεχόμενο, μπορεί να ξεπερνάει τα 50 ευρώ μηνιαίως.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης επίσης κατασχέθηκαν και 45.000 ευρώ.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον Κύπριο «εγκέφαλο» της συγκεκριμένης σπείρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ