Κοινωνία

Βόλος: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου 6 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, εκ των οποίων 3 τετελεσμένες και 3 σε απόπειρα, καθώς και μία περίπτωση κλοπής τροχοφόρου, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη, χθες (09-12-2022) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές. Επιπλέον, στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται ως κατηγορούμενη μια Ελληνίδα συνεργός του δράστη σε 4 εκ των προαναφερόμενων περιπτώσεων κλοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική πόρτα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, καθώς και ένα χαρτονόμισμα άλλης χώρας.

Στη συνέχεια αποχώρησε, ωστόσο έγινε αντιληπτός και έπειτα από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, από κοινού σε ορισμένες περιπτώσεις με την γυναίκα, κατά το χρονικό διάστημα από 26-11-2022 έως 2-12-2022 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέπραξαν τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την 26-11-2022, κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστείο), αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στις 02-12-2022, 3 απόπειρες κλοπής σε καταστήματα (κάβα ποτών, κατάστημα εμπορίας λευκών ειδών και κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων), ενώ στις 02-12-2022, ο δράστης αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο), το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τα αφαιρεθέντα στην χθεσινή (9-12-2022) περίπτωση κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς καιδίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία αφαιρέθηκε την 28/29-11-2022 από σημείο της πόλης και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της. Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...