Κοινωνία

Κόρινθος: 19χρονος χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν ανήλικο

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ένας 19χρονος, μετά από διένεξη που είχε, για άγνωστη αιτία,με έναν 16 χρόνο στην Κόρινθο, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να καταλήξει στο οδόστρωμα, βαριά τραυματισμένος.

Στο σημείο επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Κορίνθου, ωστόσο, ο 19χρονος δράστης είχε διαφύγει, εκμεταλλευόμενος την παρουσία πολιτών καθώς και την αναστάτωση που επικρατούσε εκείνη την ώρα.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στην γνάθο. Ο ανήλικος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αττικής, για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο. Οι γονείς του 16χρονου θα προβούν σε νομικές ενέργειες, με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να τιμωρηθεί ο δράστης της επίθεσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...