Κοινωνία

ΑΠΘ-Πτώση φοιτητή από παράθυρο: Ένταση στην ομιλία του πρύτανη, παρουσία Σακελλαροπούλου (βίντεο)

Η ένταση είχε διάρκεια λίγα λεπτά και έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, στην επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, παρουσία και της προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει ομιλία, μέλη φοιτητικών συλλόγων που βρίσκονταν στην αίθουσα, ξεκίνησαν να φωνάζουν: «Για τον φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο θα πει τίποτα ο πρύτανης;».

Υπενθυμίζεται ότι, το μεσημέρι της 18ης Οκτωβρίου ένας φοιτητής βρέθηκε στο κενό, όταν έχασε την ισορροπία του και ενώ καθόταν στο περβάζι, καθώς δεν υπήρχε θέση για εκείνον -και για άλλα παιδιά- σε θρανίο της αίθουσας όπου παραδιδόταν το μάθημα Ενοχικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής.

Δείτε βίντεο του GR TIMES:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTimes, η ένταση κράτησε για λίγα λεπτά, ενώ στο σημείο έσπευσαν εργαζόμενοι στην Ασφάλεια του ιδρύματος και ηρέμησαν τα πνεύματα, με τον πρύτανη να συνεχίζει κανονικά την ομιλία του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια