Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Εντολή Θεοδωρικάκου για πειθαρχικό έλεγχο στον αστυνομικό της ΓΑΔΑ που συνομιλούσε με το παιδί

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, έχει δοθεί εντολή για άμεσο πειθαρχικό έλεγχο του αστυνομικού της ΓΑΔΑ που φέρεται να έχει συνομιλήσει με την 12χρονη από τον Κολωνό.

 

«Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρόνου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο» αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι έχουν πάρει «φόρα» και δεν σταματιούνται! Ρωσικές μονάδες οδεύουν προς την κεντρική Ουκρανία για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου (Χάρτες)

Η κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας απειλείται περισσότερο από ποτέ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αλήθεια για την Ουκρανία- Οι Ρώσοι με εντολή Πούτιν εξοντώνουν περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες μέσα στα δάση του Κούρσκ

Ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τις δηλώσεις του Β.Ζελένσκι περί μη περικύκλωσης χιλιάδων Ουκρανών, κάτι που φυσικά δεν...