Κοινωνία

«Μας απειλούσαν με όπλα»: Όσα είπαν οι μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο

Αποκαλυπτικά σύμφωνα με το pamevro για τη σκληρότητα και την απαράδεκτη συμπεριφορά των Τούρκων στρατοχωροφυλάκων είναι τα όσα περιέγραψαν στους Έλληνες συνοριοφύλακες οι 92 παράτυποι μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο.

Πρόκειται για Αφγανούς, Σύρους και Πακιστανούς, οι οποίοι περιέγραψαν πώς έζησαν σκηνές τρόμου στα χέρια των Τούρκων, που δεν δίσταζαν να τους δείχνουν ότι έχουν όπλα και να τους απειλούν για να επιβιβαστούν στις πέντε πλαστικές λέμβους, ώστε να τους πιέσουν να φτάσουν στην ελληνική πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα είπαν οι ίδιοι, οι Τούρκοι σε επιχείρηση «σκούπα» στα παράλια του Έβρου από την τουρκική πλευρά, σε διαφορετικά σημεία, εντόπισαν και συνέλαβαν περίπου 100 άτομα, τα οποία ήταν διάσπαρτα σε μικρές ομάδες, προσπαθώντας να βρουν τρόπο να περάσουν το ποτάμι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...