Κοινωνία

Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: «Ο 53χρονος υποστηρίζει ότι είναι αθώος-Του έστησαν πλεκτάνη και τον παγίδευσαν»

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, δεν είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει τον βασικό κατηγορούμενο, τα στοιχεία του οποίου δημοσίευσε την Τρίτη (11/10) η ΕΛ.ΑΣ., καθώς «υπάρχει ήδη συνήγορος υπερασπίσεως και ενδεχομένως να μην χρειαστεί».

Αρχικά, ο κ. Νούλεζας απάντησε στο αν αναλάβει την υπόθεσή του: «Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο όσο κι αν αυτό στρέψει τα βέλη της κοινωνίας των κριτών του διαδικτύου, ή ορισμένων συναδέλφων σας που δεν τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας».

«Ο 53χρονος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ότι του έστησαν μια πλεκτάνη και τον παγίδευσαν. Είναι αποφασισμένος να μιλήσει με ονόματα», συνέχισε ο δικηγόρος, ο οποίος διευκρίνισε για τον 53χρονο ότι «επικοινώνησε από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να δούμε το ενδεχόμενο ανάληψης της υπερασπίσως, αν και υπάρχει ήδη συνήγορος υπερασπίσεως και ενδεχομένως να μην χρειαστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, ο Βασίλης Νούλεζας ανέφερε πως πρέπει να θεσπιστούν αυστηρότεροι κανόνες, «να παταχθεί το φαινόμενο της παιδοφιλίας, της παιδεραστίας στην Ελλάδα, γιατί πιστεύω ότι ένα από τα εμπόδια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις εμπλέκονται άνθρωποι υψηλά ιστάμενοι. Άνθρωποι που έχουν αξιώματα και κρατικές θέσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...