Κοινωνία

Πάτρα- Θάνατος δίχρονου κοριτσιού: Εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η νεκροψία στο 20 μηνών κοριτσάκι που έχασε αιφνίδια τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το 20 μηνών παιδί δεν εμφάνισε μακροσκοπικά ευρήματα, δηλαδή κακώσεις ή πύκνωση στα πνευμόνια, που να παραπέμπουν στον κορονοϊό ως αιτία θανάτου. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και αυτό ως ενδεχόμενο. Όπως μας μετέφερε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης περισσότερα θα φανούν στις ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στο παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γονείς της μικρής περιμένουν με αγωνία απαντήσεις και παράλληλα κινούνεται νομικά για όσα καταγγέλλουν πως συνέβησαν στο νοσοκομείο, καταλογίζοντας καθυστερήσεις στη διασωλήνωση του παιδιού τους. Ήδη κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου μέσω της δικηγόρου τους Γιάννας Παναγοπούλου και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κοριτσάκι, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...