Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Δρόμοι γύρω από τα δικαστήρια, η οδός Μοναστηρίου, η Λεωφόρος Στρατού και άλλες κεντρικές οδοί πλημμύρισαν, με το ύψος του νερού να καλύπτει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τις πινακίδες των οχημάτων.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο που δείχνει έναν διανομέα να παρασύρεται με το μηχανάκι του από τα ορμητικά νερά, έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα καθώς ο άνθρωπος κλήθηκε να βγει στους δρόμους υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Ο άνδρας φαίνεται να χάνει την ισορροπία που και να γλιστράει μέσα στα νερά μαζί με το μηχανάκι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Εκτός από τους δρόμους πλημμύρισαν και τα αστικά λεωφορεία. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, με το αστικό λεωφορείο να βρίσκεται εν κινήσει ενώ έχει μετατραπεί σε λίμνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε τουλάχιστον 80 κλήσεις κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Μέχρι αυτή την ώρα κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επιχειρήσει για έξι αντλήσεις υδάτων, τρεις κοπές δέντρων ανώ σε τρεις περιπτώσεις απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία είχαν παρασυρθεί από την καταρρακτώδη βροχή.

Οι ισχυρές καταιγίδες και τα ξαφνικά μπουρίνια θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ να εκδηλώνονται κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες