Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Snik: Νέα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό σε συναυλία του στην Κατερίνη (βίντεο)

Άλλοι τρέχουν να βγουν από το μαγαζί την ώρα που στον αέρα φεύγουν μπουκάλια, ποτήρια, καρέκλες, ακόμα και τραπέζια.

Επικρατεί το απόλυτο χάος. Μπουνιές, κλωτσιές. Ο Snik «κυνηγάει» κάποιον που έχει βάλει στο «μάτι» και ως… μποξέρ, με τα χέρια σηκωμένα με γροθιές, δείχνει έτοιμος να πιαστεί στα χέρια.

Κάποιος άλλος έχει πάρει ένα σκαμπό και με αυτό χτυπά όποιον βρει μπροστά του. Κορίτσια τρέχουν να σωθούν, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Είναι το κλαμπ που ο Snik είχε προγραμματισμένο live τη τελευταία βραδιά του Αυγούστου κι ενώ η εμφάνισή του ξεκίνησε κανονικά, η συνέχεια έγινε viral στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόλυτο χάος

Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός τράπερ είχε γεμίσει κόσμο. Ξαφνικά τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη παρέα του και κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Ο Snik πηδά από τη σκηνή προς το κοινό, πλησιάζει και η κατάσταση ξεφεύγει.

Το μαγαζί μετατρέπεται σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη της παρέας των πελατών.

Ακολουθούν σκηνές αλλοφροσύνης. Άγριο ξύλο με τους νεαρούς να πετάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, με τα «σκάγια» να παίρνουν και τον «άμαχο πληθυσμό» που προσπαθούσε να βρει τρόπο να γλιτώσει.

Δύο περιπολικά, φτάνουν λίγη ώρα αργότερα στο κλαμπ, μπαίνουν στη μέση και χωρίζουν τους «νταήδες».

Σχεδόν την ίδια ώρα, καταφθάνουν και δύο ασθενοφόρα. Συνολικά τραυματίζονται επτά άτομα. Οι πέντε εξαφανίζονται, μια γυναίκα όμως και ένας ανήλικος, μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Κατερίνης για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξανά τα ίδια

Δύο μήνες πριν, ο Snik, πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων MAD.

Οι τράπερς Snik και Light είχαν πιαστεί στα χέρια, μπροστά στη σκηνή. Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και κανένα σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη, με τους άνδρες της προσωπικές ασφάλειας των δύο τράπερ να μπλέκουν απευθείας στον καβγά και την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου ώσπου επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.

Οι νεαροί θαυμαστές των δύο trapper, γνωρίζουν ότι Light και Snik, εδώ και αρκετά χρόνια, «συντηρούν» μία μεταξύ τους κόντρα, κάνοντας κάποιους να μιλούν για έναν «στημένο» τσακωμό, για να κρατάνε ζωντανή τη «φιλοσοφία» της μουσικής που εκπροσωπούν.

Ίδιος παραλογισμός και στις σκηνές που επικράτησαν, με πρωταγωνιστή ξανά τον Snik, τα ξημερώματα στην Κατερίνη. Ίδια τακτική, ίδια βίαια ξεσπάσματα, κανένα πάθημα από το πρόσφατο παρελθόν, δεν έχει γίνει μάθημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mega

 

Νέα βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό

Νέα βίντεο ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό σε κλαμπ της Κατερίνης στην οποία είχε live ο τράπερ Snik.

Στα νέα βίντεο αποτυπώνεται η αγριότητα με την οποία θαμώνες του μαγαζιού επιτίθενται σε άλλους πελάτες.

Μάλιστα, δε λείπουν οι επιθέσεις με σκαμπό, ακόμα και με σπασμένα μπουκάλια, από τις ομάδες των εξαγριωμένων θαυμαστών του τράπερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως γνωστό τι ξεκίνησε τη συμπλοκή, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος πέταξε πάνω στην σκηνή ένα παγκάκι και στη συνέχεια σαμπάνια.

Η συνέχεια γνωστή με πολλούς να πιάνονται στα χέρια και εφτά από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Δείτε το νέο βίντεο από το Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ