Κοινωνία

«Αν δεν είχαν στρίψει δεξιά θα είχαν σκοτωθεί»-Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα

Σοκαρισμένες είναι οι οικογένειες των δύο νεαρών λόγω του τροχαίου με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος οδηγός που χτύπησε τη μοτοσικλέτα των δύο φίλων συνελήφθη, ενώ το ένα παιδί κινδυνεύει άμεσα να χάσει το πόδι του.

«Το παιδί μου είναι καλά, έχει ένα σπάσιμο στο χέρι και εγκαύματα στο πόδι. Ο φίλος του, όμως, παλεύει να μη χάσει το πόδι του», λέει στο newsit.gr η μητέρα του 17χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας για το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε στην Κέρκυρα στις 28 Αυγούστου.

«Τα παιδιά μας πηγαίνανε στο δρόμο κανονικά, φοράγανε τα κράνη τους. Δεν έτρεχαν. Ο γιος μου έχει εμπειρία με την οδήγηση γιατί ασχολείται και με το άθλημα του motocross και οδηγούσε τη μηχανή», συνεχίζει η μητέρα του 17χρονου, μεταφέροντας όσα της περιέγραψε ο γιος της.

«Με το που είδε τον κίνδυνο, το παιδί μου πήγε στη δεξιά μεριά του δρόμου οπότε απέφυγαν το μοιραίο. Δηλαδή εάν ο γιος μου δεν κινούνταν όπως κινήθηκε, τέτοια ώρα τα παιδιά μας δεν θα ζούσαν.

Είναι σοκαρισμένος γιατί ο οδηγός του άλλου οχήματος τούς χτύπησε και εξαφανίστηκε. Ούτε κοντοστάθηκε, ούτε τίποτα. Το παιδί μου είπε “μαμά δεν είδα ούτε τα φρένα του”. Απλά έφυγε».

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν» της Αθήνας, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν για την υγεία του παιδιού, που κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ