Κοινωνία

Τουρισμός για Όλους: Έφτασε η ώρα για τα 200.000 vouchers των 150 ευρώ

Πιθανότατα σήμερα Τρίτη, ή αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους δικαιούχους των voucher των 150 ευρώ, του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, ωστόσο δεν καλύπτονται τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Οικονόμου για το «Τουρισμός για Όλους»

Ανάρτηση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» έκανε στο twitter ο Kυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Με σχέδιο προχωράμε στον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022». Το κόστος του αρχικού προγράμματος ανερχόταν στα 31 εκατ. ευρώ, στα οποία προστίθενται άλλα 30, ώστε οι συνολικοί δικαιούχοι να φτάσουν στις 400.000», τόνισε ο ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...