Κοινωνία

Λαμία: Η στιγμή που βγαίνουν από καφετέρια και βλέπουν αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά στην είσοδο

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες τη στιγμή που κινούνταν στην οδό Καζούλη με Υψηλάντη, ένα τετράγωνο μακριά από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία. Στη θέα της φωτιάς, έντρομοι ιδιοκτήτες των πέριξ καταστημάτων, ειδοποίησαν πυροσβεστική και αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν εγκαίρως οδηγός και συνοδηγός.

Το καλό ήταν ότι ακριβώς σε αυτό το ύψος βρίσκεται το Επιτελείο του Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας και οι έμπειροι αξιωματικοί μαζί με τον ίδιο τον Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτρη Καρασαββίδη, επενέβησαν με πυροσβεστήρες για την κατάσβεσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πυροσβεστικό όχημα μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει στο σημείο και είχε ξεκινήσει και εκείνο την κατάσβεση, ενώ σταθμοί της αστυνομίας διέκοψαν την κυκλοφορία και συνιστούσαν στους περίοικους να απομακρυνθούν.

Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και η πυρκαγιά έσβησε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δείτε τις εικόνες του lamianow.gr και του lamiareport.gr…

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...