Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας με σημάδια ασφυξίας (βίντεο)

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η ιατροδικαστής που είχε υπογράψει το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της Ίριδας, αξιολόγησε εκ νέου όλα τα ευρήματα, κατέθεσε νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και φέρεται να επανέλαβε, πως δεν ευσταθεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου της μικρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιατροδικαστής φέρεται να είπε πως το πνευμονικό οίδημα που είχε διαπιστωθεί οφείλεται σε ασφυξία. Αναφέρθηκε στο ματωμένο πανάκι της Ίριδας, λέγοντας πως οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν είναι ένα επιπλέον σημάδι ασφυξίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν αναλυτικά.

Παράλληλα, η Αγγελική Τσιόλα επανέλαβε πολλά από τα στοιχεία που υπήρχαν στην κατάθεση που είχε δώσει σε αστυνομικούς, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, όταν -όπως τους είπε- είχε μπει σε σκέψεις για όλα όσα είχαν συμβεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...