Κοινωνία

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Προφυλακιστέος ο 44χρονος–Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ο 44χρονος που δολοφόνησε τον 22χρονο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Στη διάρκεια της σύντομης απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του. Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε ότι θόλωσε το μυαλό του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονοΚώστα ο οποίο έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό με δράστη τον 44χρονο γείτονά του. Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κόβουν την ανάσα.

Ο 44χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 22χρονου μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου στις 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προβλήματα υπήρχαν όχι μόνο μεταξύ της οικογένειας του δράστη και του θύματος αλλά και μεταξύ των ίδιων των οικογενειών και γίνεται λόγος για «βαρύ» κλίμα στο χωριό που αριθμεί λιγοστούς κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Το χρονικό του εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες του Cretalive.gr, αναφέρουν ότι η ένταση που κατέληξε στο φονικό εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις. Στην πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών και με φόντο το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του πατέρα του 44χρονου δράστη, ο 22χρονος Κώστας φέρεται να του είπε βαριές κουβέντες για νεκρούς και ζωντανούς ενώ μπροστά στο επεισόδιο ήταν συγγενείς του θύματος και γείτονες. Κάποιοι, επίσης, υποστηρίζουν ότι είχε πιει κάτι παραπάνω, κάτι που μένει να αποδειχθεί από τα ευρήματα αλλά και τις καταθέσεις. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, όμως τελικά χωρίστηκαν και πήρε ο καθένας το δρόμο του.

Στη δεύτερη φάση ο 22χρονος περπατούσε στο δρόμο, κοντά στο σπίτι της αδερφής του. Μπροστά ήταν η αδερφή του, ο αδερφός του και ο πατέρας του. Ο 44χρονος πέρασε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, όπως ισχυρίζεται, για να πάει στα ζώα του. Φέρεται να διαπληκτίστηκαν ξανά με τον νεαρό Κώστα να φέρεται ξανά να απηύθυνε βαριές ύβρεις προς τον 44χρονο, αναφερόμενος σε ζωντανούς και νεκρούς.

Τότε ήταν που ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές κυρίως στο πλάι, μπροστά στα μάτια των δικών του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...