Κοινωνία

Χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού στο Ηράκλειο - Τρεις συλλήψεις

Τρεις ημέρες κράτησαν οι ευρείες επιχειρήσεις του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την καταπολέμηση της διακίνησης «μαϊμού» προϊόντων σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου, όπου βρέθηκε ακόμη και εργαστήριο για την πλαστογράφηση σημάτων γνωστών εταιρειών και συνελήφθησαν τρεις έμποροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, με ελέγχους σε καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούν οι τρεις Έλληνες επιχειρηματίες, δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Στον αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του ενός άνδρα βρέθηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με πλήρη εξοπλισμό για την εντύπωση σημάτων, που αποτελείτο από έναν φορητό υπολογιστή, έναν εκτυπωτήτρεις θερμικές πρέσες για την εντύπωση σημάτων σε καπέλα, ποτήρια και μπλούζες, τρία πλαστικοποιημένα μπλοκ με δείγματα εντυπωμάτων και απομιμητικά προϊόντα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκε και ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και αντιμετωπίζει πρόσθετη κατηγορία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ